diumenge, 18 d’agost del 2024

Bon inici amb gent de la casa.

Ahir va arrencar el campionat de lliga per al Barça amb un partit al camp del València, camp força hostil i rival històricament complicat, amb una treballada i important victòria (1-2), amb dos gols de Robert Lewandowsky (el segon de penal). El Barça va haver de remuntar el gol inicial del València, tasca gens fàcil i menys en estadis on l'afició rival pressiona tant, millorant el joc a la segona part (les circumstàncies obligaven) i no baixant mai els braços.

En aquesta actitud de remuntada hi van tenir força a veure l'esperit competitiu dels joves com ara Marc Casadó o Marc Bernal, Lamine Yamal, Cubarsí, Balde... Tots ells joves sorgits a la Masia que aporten aquest plus d'il·lusió i empenta que acaba contagiant la resta de companys.

No sé si en el futur, quan es recuperin jugadors importants actualment lesionats, el tècnic Hansi Flick continuarà donant minuts a aquests joves, però com a mínim ja hem pogut comprovar que es pot comptar amb ells en partits de la màxima exigència. I què voleu que us digui, però personalment m'omple d'orgull veure un Barça amb molts jugadors de la pedrera i catalans.