dimarts, 14 de maig del 2024

Primera víctima de les eleccions del 12M: Pere Aragonès plega.

 


El President Pere Aragonès ha estat la primera víctima de la històrica hòstia electoral d'ERC en les eleccions d'aquest passat diumenge, on va perdre 13 dels 33 escons que tenia. Plega tot i ser el President més jove de la història, tot just 41 anys, però no us penseu que el pobre tindrà problemes per sobreviure i tirar endavant, ja que marxa amb un sou de prop de 9.000 euros mensuals durant 4 anys, i un sou vitalici de 6.000 a partir del quart any.

Suposo que a can ERC van decidir que algú havia de donar la cara i havia de dimitir com a responsable principal del daltabaix electoral, i aquest ha estat el cap de turc del Pere Aragonès. Un home a l'ombra d'Oriol Junqueras i de la Marta Rovira, que encara tenen aspiracions elevades dins del partit. De fet, l'Oriol Junqueras ja s'ha postulat per ser qui lideri la nova etapa al partit. Com si no fos ell el principal responsable de tot el que ha passat a ERC els darrers 10 anys.

Junqueras té un odi exacerbat cap a Carles Puigdemont, i no pot suportar veure l'ascens electoral d'aquest i la caiguda del seu partit, i pensa que posant-se ell al capdavant potser pot fer girar la truita de la progressiva davallada en les darreres comptesses electorals del partit. Em sembla que va molt equivocat.

2 comentaris:

  1. Sempre hi ha un cap de turc i, com bé diu la paraula, no sol ser qui va fer res.

    Bon vespre, Risto.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així és. Mira si en sap el llenguatge popular... Com bé diuen, sap més el dimoni per vell que per dimoni.

      Elimina