diumenge, 16 de juny del 2024

Festes Majors per tot arreu.

 

Tibada de corda a l'Antic Poble de Sant Pere.

La primavera i l'estiu és temps de festa i alegria. L'arribada del bon temps anima els veïns a ocupar places i carrers per celebrar festes populars on trobar-se, fer-la petar, riure, beure, menjar, ballar, etc., etc.

Entre el maig i el juny un bon grapat de barris de Terrassa celebren la seva Festa Major amb un grapat d'actes per a menuts i grans. Aquest cap de setmana sense anar més lluny, hi havia festes a Vallparadís, Torressana, l'Antic Poble de Sant Pere, o Can Boada del Pi. Festes que han anat decaient amb el pas dels anys degut a la sobreoferta de lleure que hi ha avui dia, i la minvant implicació de les noves generacions en aquest tipus de festes. En tot cas, encara hi ha alguns barris amb un grapat de motivats que s'ho "curren" i que organitzen un grapat d'activitats per fer gaudir els seus veïns d'uns dies de festa i convivència al carrer. El meu reconeixement a tots ells.

Concert de Satisfires a la FM de Torre-sana.


2 comentaris:

  1. Sol passar que vagi minvant... crec que s'ha de saber triar bé el dia o l'hora o jo que sé, per part dels organitzadors, perquè la clientela no marxi cap a altres llocs. A gairebé tothom li agrada la festa i més quan comença a fer bon temps.

    Bona tarda, Risto.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A tothom li agrada la festa, però el model de festa major ja no té l'atracció que tenia fa anys. Potser per la gran oferta d'activitats de lleure que hi ha actualment.

      Elimina