"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 4 de juny del 2017

Ernesto Valverde arriba a Can Barça.

Ernesto Valverde el dia de la presentació a les instal·lacions del club.

















El passat dijous el FC Barcelona va presentar al nou tècnic del primer equip de futbol que substituirà a Luís Enrique, que ha ocupat la banqueta blaugrana els darrers tres anys. Ernesto Valverde, de 53 anys, ha entrenat a l'Athletic de Bilbao els darrers quatre anys i té una dilatada trajectòria tant com a jugador com d'entrenador. Ha passat per les banquetes de grans equips com el Vila-real, el València, l'Espanyol o l'Olimpiakos grec. Així doncs, d'experiència no li'n falta.

De tarannà tranquil, li agrada el bon joc i el futbol estètic, però també sap utilitzar altres recursos tècnics per optimitzar la qualitat dels seus jugadors. Penso que pot encaixar a la perfecció en un club com el Barça, si som pacients i li fem confiança. Dubto si tindrà prou galons i carisma com per guanyar-se a un vestidor replet de figures mundials i d'egos pels núvols. En part, crec que el Luís Enrique plega una mica cansat d'aquesta lluita diària.

Li desitjo molta sort i molts èxits. Aupa Txingurri!!!

4 comentaris:

  1. Li desitgem tota la sort amb les estrelles, perquè la primera plantilla és bona i només li falten retocs, però sobretot la meva esperança recau en que treballi pel rejoveniment de la plantilla, comptant amb el planter, i apostant per talent jove, perquè si ve el primer equip encara està en condicions, amb la motivació adient, no tenim banqueta i aquests anys s'ha desballestat el Barça B, o no se l'ha aprofitat prou. Té reptes molt grans Valverde, i veurem si està a l'alçada. El problema és que al Barça no hi ha marge d'error.

    ResponElimina
  2. Molt d'acord. Té una feinada pel davant. També espero veure a més joves jugadors del planter al primer equip. Per començar, Sergi Roberto titular al mig del camp, i Aleix Vidal al lateral. I algun rematador a l'estil Aduritz per desencallar aquells partits que no es poden guanyar amb el tiki-taka ni amb floritures.

    ResponElimina
  3. Estic d'acord amb tu i el Xexu.
    Ni que sigui per egoisme li desitgem molta sort!

    ResponElimina