"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 27 de juny del 2017

Tothom a assaig!!!


Un any més arriba la Festa Major de Terrassa i els Minyons hi volem portar els millors castells. Per aquest motiu hi ha convocats assaigs demà dimecres i dijous a partir de les 22 h. del vespre al nostre local del carrer del Teatre 4. Va Minyons, traieu-vos la son de les orelles i fem pinya per una diada de Festa Major espectacular!! 

#Somlacolla

7 comentaris:

  1. Aposto per 5d9f, 2d9fm i 3d9f... vaig gaire errat?

    ResponElimina
  2. no massa. Crec que el pd8fm també pot anar a plaça, i el 3d10fm no s'ha descartat. A veure si el podem assajar bé aquesta setmana i...

    ResponElimina
    Respostes
    1. No m'atrevia a parlar de 3d10fm, al final em va tremolar el pols i vaig escriure el 9, perquè aquestes alçades de la temporada la que vaig escriure seria una immensa actuació. Però què carai, és festa major! Sobre el pilar tampoc no m'atrevia a dir res. Per força havia de ser de 7 mínim, però teniu un grandíssim pilar. Què aquest any... veurem el 2d8sf o què...?

      Elimina
    2. Certament, el 3d10fm pot sonar a flipada, però tal i com tenim el 3d9f i en espera dels assaigs d'avui i demà, jo no descarto res...
      Pel que fa al pilar, tot dependrà de com arribem a la ronda de pilars. Si hem descarregat tot el que ens proposàvem estic convençut que atacarem el de 8.
      I el 2 net, poc a poc i bona lletra. Sé que hi ha hagut canvis importants i també que ja s'ha fet alguna bona prova a la xarxa. Ja saps que aquest castell no perdona i l'any passat ho vam poder comprovar.

      Elimina
    3. Per alguna cosa deien que no es podia descarregar fa un temps... Però en el vostre cas hauria d'haver dit si veuríem el 2d8 A PLAÇA, perquè a l'assaig ja el vam veure! Bé, en tot cas, molta sort a festa major i a veure si és veritat que poseu manilles tres vegades, seria la repera!

      Elimina