"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 27 d’octubre del 2017

Proclamada la República Catalana!

Eufòria independentista al Passeig Francesc Macià de Barcelona amb la proclamació de la República Catalana.





















Aquesta tarda a les 15:27 hores, la Presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, ha proclamat solemnement la nova República Catalana, després d'una votació en seu parlamentària dels diputats dels grups de JxSí, CsQP, i la CUP. Els grups de C's, PSC i PP han abandonat l'hemicicle abans de la votació, que ha deixat un resultat de 70 vots a favor, 2 abstencions, i 10 vots en contra. Així doncs, el Parlament sobirà de Catalunya, obeint el mandat del poble expressat en el Referèndum del passat 1 d'octubre, proclama la independència de Catalunya respecte d'Espanya, i la creació del nou estat en forma de República.

Visca la República Catalana!!!

4 comentaris:

  1. No tinc clar que serveixi de massa proclamar la república si en el DOGC no s'ha publicat cap dels 27 decrets llei per prendre control del territori, i conseqüentment amb això als alts càrrecs se'ls hi han comunicat instruccions de cedir la generalitat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tot s'anirà esdevenint... cinfiem en els que ens han dut fins aquí sense fallar-nos.

      Elimina
  2. El que importa ara és creure'ns-ho, i avançar amb pas ferm, anar cremant etapes i no fer cas del que ens ve de fora. Només si abaixem el cap ens guanyaran, encara que sembli que tenen la paella pel mànec, la tenim nosaltres. No defallim.

    ResponElimina