"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 29 d’octubre del 2016

Sánchez deixa l'esco per "recuperar" el PSOE...

Pedro Sánchez a la roda de premsa que ha ofert aquest matí al Congrés dels Diputats.























Aquest matí l'exsecretari general del PSOE ha dimitit també del seu càrrec de diputat al Congrés degut a les discrepàncies amb l'actual direcció del seu partit, que ha decidit abstenir-se en l'acte d'investidura del proper president del govern espanyol, l"'ínclit" Rajoy, d'aquesta tarda. L'Ex lider socialista ha lliurat la seva acta de diputat per tal de no haver de trencar la "disciplina de partit" (no acabo d'entendre això de les disciplines de partit en formacions teòricament democràtiques).

Ha dit que a partir d'ara treballarà per refundar el PSOE i allunyar-lo del PP, i que recorrerà Espanya per escoltar a tots els militants socialistes que no han estat escoltats. No tinc clar si realment li interessarà escoltar als militants socialistes o si més aviat intentarà convèncer'ls de les seves tesis polítiques... M'interessaria escoltar els seus arguments de defensa del pacte ordit amb Ciudadanos per erigir-se com a president del país veí després de les eleccions generals del desembre passat.

Si aquest ha de ser el salvador de les esquerres al PSOE, pobre PSOE. Veig més factible la creació del PPSOE que no pas la refundació del PSOE com a partit d'esquerres.

2 comentaris:

  1. Suposant que Pedro Sánchez es torni a presentar i guanyi, amb qui pactarà? Com ha dit en Rufian, el bipartidisme s'ha acabat.

    ResponElimina
  2. Una mica tou el discurs d'en Rufian... ;-)

    ResponElimina