"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 22 de gener del 2024

Así, así, así gana el Madrí.

 


Estic acostumat a veure setmana rere setmana, temporada rere temporada, com els àrbitres ajuden el Real Madrid davant dels seus rivals, però el que va passar ahir a l'estadi Santiago Bernabéu feia temps que no ho veia en directe. 

En el partit que enfrontava als blancs, líders, contra l'Almeria, cuers, els andalusos es van avançar amb dos gols a la primera part, mentre el Madrid es topava una i altra vegada contra la defensa rival i el porter. 

Aleshores va començar el festival del VAR (videoarbitratge), amb una sèrie d'intervencions, sempre favorables als blancs, que van fer canviar per complet el signe del partit. Decisions molt controvertides per no dir del tot tendencioses a favor del Madrid. I així van anar caient els gols blancs després d'un penal més que dubtós precedit d'una doble falta als defenses de l'Almeria, un gol il·legal amb el braç de Vinicius, i el tercer i darrer quan passaven 9 minuts del temps reglamentari i amb l'Almeria totalment ko després de tantes decisions arbitrals en contra totalment injustes. 

Tampoc es pot oblidar que a l'Almeria li van anul·lar un gol, van perdonar-li la targeta vermella a Vinicius per una agressió a un defensa rival, i van perdonar l'expulsió de Carvajal per treure's la samarreta (groga) i celebrar-ho amb el públic (2a groga) en el gol que va significar la victòria blanca.

Escàndol històric.