"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 23 de febrer del 2020

Per carnaval, Bartomeu dimissió!























Avui m'he llevat ben d'hora i sense ressaca i podré anar a fer el volt amb la bici, el què significa que ahir no vaig celebrar el carnaval com de costum. Vaig preferir quedar-me a casa, amb la calefacció encesa, gaudint amb la derrota del Madrid al camp del Llevant, i anant al llit relativament d'hora.

Ahir per la tarda vaig tornar al Camp Nou, per segona setmana consecutiva, a veure el Barça-Eibar (5-0), que va deixar un bon grapat de fets remarcables: un nou "póker" de gols de Leo Messi (que va tornar a meravellar després d'una de les seves pitjor ratxes de partits sense haver marcat (4)); l'estrena del nou davanter acabat de fitxar del Leganés, el danès Braithwaite, que va regalar un parell d'assistències de gol en els 15 escassos minuts que va ser al camp; la mocadora a Bartomeu, amb crits de dimissió. Els socis culés han arribat al límit de la paciència amb aquesta directiva, i el cas de la presumpta contractació d'una empresa externa de comunicació per desprestigiar els "opositors" (Guardiola, Xavi, Messi, Piqué, Roures...), ha encès la caixa dels trons.

A tot això, ahir al camp, vaig conèixer a una argentina que va venir a seure al seient del costat d'on jo seia. Com que anava sola i tenia ganes de xerrar, vam passar-nos el partit conversant, i vaig saber que era una jugadora d'hoquei herba, aficionada del San Lorenzo de Almagro, que estudiava i treballava a Barcelona, i que havia fet de periodista a l'Argentina. Es deia Daniela Cabello o Caballero, i sé que juga a hoquei al Catalonia de Barcelona. Molt maca i simpàtica. Em vaig acomiadar de pressa i corrent, amb dos petons això sí, per no agafar les cues a la sortida de l'estadi.