"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 21 de novembre del 2016

Estratosfèric!! Apostoflant!! #Somlacolla.

3 de 10 amb folre i manilles, 4 de 10 amb folre i manilles, 3 de 9 amb folre i l'agulla, i pilar de 8 amb folre i manilles (Plaça Vella, Terrassa. 20/11/2016)
Ahir els Minyons de Terrassa vam tornar a oferir als aficionats castellers, terrassencs i de molts altres indrets, una altra d'aquelles jornades memorables que quedaran gravades amb lletres d'or en la història dels castells. Mai abans cap colla havia aconseguit descarregar dos castells de deu pisos, el 3 i el 4 de 10 amb folre i manilles, acompanyats per dos castells de la dificultat del 3d9fa i el pd8fm. 

En una Plaça Vella plena a vessar, els Minyons vam tornar a mostrar al món casteller la pasta de la què està feta la nostra colla i la gran qualitat tècnica que tenim tots plegats, des del darrer cordó de la soca, fins a l'anxeneta que corona el castell. I sense oblidar, la gran quantitat d'amics d'altres colles que ens ajuden any rere any, així com alguns terrassencs, sense els quals, molt probablement, no ens podríem plantejar tots aquests castellassos que ens plantegem. També sou la colla.

També vull felicitar als Capgrossos de Mataró pel seu primer 5 de 9 amb folre carregat, i agrair'ls-hi que vinguessin a Terrassa amb els seus màxims castells. Segur que el descarregueu aviat! Els Borinots de Sants enguany no van poder oferir els seus millors castells per causa d'algunes baixes importants, però van sobreposar-se amb una "tripleta màgica", que no és poca cosa. Gràcies per la col·laboració a les pinyes a les dues colles.