"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 27 de febrer del 2017

Una lliga adulterada. Así así...

CR7 celebrant el segon gol dels blancs de penal.























Ahir es va disputar la 24a jornada de la lliga de futbol, que enguany està força igualada amb tres equips amb opcions al títol (Madrid 55 (-1 partit), Barça 54, Sevilla 52), malgrat les repetides i continuades errades arbitrals que afavoreixen al líder, el Real Madrid, o que perjudiquen al principal perseguidor i rival, el Barça.

Ahir es va viure un nou escàndol arbitral al partit dels blancs al camp del Vila-real (2-3), quan els van xiular un penal a favor per unes mans totalment involuntàries del jugador local Bruno, però en canvi no va veure unes mans del defensa madridista Marcelo en l'àrea blanca.

El Barça va complir en la seva visita al Calderón contra l'Atlético (1-2) malgrat que l'àrbitre va concedir el gol de l'equip local, obra de Godin, que empatava el partit, en una clara acció de falta del defensa matalasser a Sergi Busquets, agafant-lo del braç i desequilibrant-lo clarament.

El bo d'en Piqué va denunciar l'acumulació d'escàndols arbitrals favorables als blancs amb aquest tuït. El president dels groguets, Fernando Roig, va denunciar públicament que l'àrbitre Gil Manzano, havia abandonat les instal·lacions del club castellonenc amb unes bosses de regals del Madrid...