"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 18 de gener del 2022

La podrida classe política catalana.

 












El diari Ara revelava en la seva edició d'ahir les escandaloses retribucions, sense treballar, que es van assignar els membres del Parlament de Catalunya l'any 2008. Una pràctica que continuava vigent des d'aleshores i que no s'han decidit a revisar fins que l'escàndol i la indignació no han saltat gràcies a la publicació al diari i a altres mitjans.

L'expresident del Parlament, el republicà Ernest Benach encara va tenir els sants collons de justificar-ho en declaracions a la televisió, tot dient que no es pot treure de context la decisió que es va prendre aleshores, que tenia sentit. En l'any que es va declarar una de les pitjors crisis econòmiques del darrer mig segle!!!

Els molt fill de putes es van assignar sous de parlamentari malgrat deixar de ser-ho, fins al dia de la jubilació. Amb un parell! Com si això passés amb qualsevol altre professió. N'hi ha per penjar-los pels collons! Quin fàstic de gent. 

Ens hem acostumat tant a que als polítics els votem i fan el que els surt de l'escrot durant els següents 4 anys, sense cap tipus de fiscalització o control, que no m'estranya que passin aquestes coses sense que ens assabentem.