"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 20 de desembre del 2021

Baby boom al Barça.

Gavi, Nico i Jutglà.

Aquest passat dissabte el Barça va jugar al Camp Nou amb l'Elx en partit de lliga (3-2). Malgrat avançar-se amb dos gols al marcador (Gavi (17 anys) i Jutglà (22 anys)), a la segona part, en tan sols un minut, l'Elx va poder empatar el partit i la majoria dels aficonats culers ja es veien a venir una nova punxada (enguany, per sort, ja hi estem força avessats). Tanmateix, a pocs minuts per al final va aparèixer el joveníssim Nico (19 anys) per fer el gol de la victòria amb un fort xut dins de l'àrea rival.

Dóna la coincidència que els tres gols del dissabte els van marcar tres nois de la pedrera que s'han estrenat enguany al primer equip, un fet que no recordo si s'havia produït mai abans.

Sembla clar que enguany no és un any amb elevades expectatives. Eliminats de la Champions, sense possibilitats a la lliga... Veurem fins on poden arribar. En tot cas, el que també cal destacar i apreciar és la feina que s'està fent de cara al futur amb tots aquests joves que hauran d'agafar les regnes de l'equip per intentar tornar-lo a portar als camí dels èxits. Igualar el que s'ha fet a les darreres dues dècades sembla impossible. En tot cas, sembla que es veu una mica de llum al final de túnel amb aquesta generació de joves talents.