"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 27 de febrer del 2022

Tornant a gaudir amb el Barça.

 

Enorme, genial, majestuós Pedri.












Gran partit del Barça avui enfront de l'Athlètic (4-0). I més enllà de la golejada, les sensacions que va deixant l'equip partit rera partit darrerament. És innegable que les incorporacions del mercat d'hivern han donat un plus de qualitat i que la recuperació del millor joc de jugadors com Pedri, De Jong o Dembélè també han propiciat l'actual estat de gràcia de l'equip, que ha encadenat una bona ratxa de victòries, incloent la classificació per als 8ens de final de la Europa League.

Avui hem tornat a veure accions molt espectaculars, que han fet vibrar i cantar el Camp Nou com feia temps que no passava. Especial rellevància tenen els càntics per a l'entrenador, un Xavi Hernàndez que està aconseguint el que semblava impossible: ressuscitar un equip que semblava mort, i recuperar la millor versió d'un bon grapat de jugadors que semblaven haver tocat fons.

És una llàstima que aquesta reacció arribi a aquestes alçades de temporada. Qui sap on podria haver arribat aquest equip, amb l'estat de forma actual, d'haver jugat a aquest nivell des del principi de temporada. Bé, com a mínim, ara els culers ens podem mirar els partits amb la convicció que no farem la pena com havia passat en diverses ocasions en el passat. D'aquí a poder competir en igualtat de condicions amb els millors clubs europeus potser encara hi ha un tros, però com a mínim, sembla que anem pel bon camí.