"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 13 de març del 2023

El VAR torna a salvar el Barça d'un mal arbitratge.

 

Ahir al vespre el Barça va jugar al sempre complicat estadi de San Mamés, davant d'una afició bilbaïna molt excitada arrel de les darreres notícies difoses ala mitjans al voltant d'un suposat cas de suborn per part del Barça al que era tècnic del comitè d'àrbitres, Enríquez Negreira, en tres temporades, del 2016 al 2018.

Més enllà del cas Negreira, que caldrà comprovar, el Barça va estar a punt de tornar a perdre punts degut a males decisions arbitrals. Primerament amb el gol mal anul·lat per Gil Manzano a Raphinha per un inexistent fora de joc, que finalment va pujar al marcador gràcies a la intervenció del VAR. També va ser fonamental en l'anulació del gol de l'Athletic a deu minuts per al final, quan els bascos es van aprofitar d'unes mans de Muniain en una pilota dividida disputada amb Frank de Jong i que l'àrbitre no va apreciar tot i estar ben a prop. 

Segons alguns estadistes, de no ser pel VAR, el Barça només portaria dos o tres punts d'avantatge al Madrid, en comptes dels 9 que porta actualment. 

Quantes lligues podria haver guanyat el Barça en el passat si hagués existit el videoarbitratge? I encara tenen els sants collons de pensar que el Barça ha pagat diners per no res!!