"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 23 de maig del 2019

Està Passant.

Foto de grup al final del programa (Foto: Està Passant).





























El passat dimarts, una delegació dels Minyons de Terrassa vam anar a fer de públic del programa "Està Passant" de TV3, a Sant Joan Despí. El programa, presentat pel Toni Soler, amb la col·laboració estable del Jaïr Domínguez, i altres no tan habituals com l'Elisenda Carod, l'Àlex Martínez, la Mònica Planas, el Magí Garcia, o el Marc Giró... va començar les seves emissions el setembre del 2017.

El programa, d'una durada de 45 minuts, s'ha fet un espai cada vespre de dilluns a dijous just abans del Telenotícies, repassant l'actualitat amb humor, i amb algunes seccions un punt surrealistes. El cert, és que la realitat política i social és tan surrealista en ocasions, que els ho posen fàcil a l'hora de fer-ne humor.

El dimarts, el programa es va haver d'avançar uns minuts degut a l'emissió per TV3 del debat entre els candidats a l'alcaldia de Barcelona. El Toni Soler i el Jaïr van fer alguna referència als Minyons i als castells durant el programa, i nosaltres no vam parar de riure, picar de mans, i cridar i xiular pels descosits. A més a més, ens van convida a cava abans d'entrar al plató. Una bona experiència.