"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 4 de febrer del 2021

Tornar a vibrar amb el Barça.

Ahir a Granada, en un partit boig que es va resoldre en el temps de pròrroga, el Barça es va classificar per a les semifinals de la copa del rei  (3-5). Va ser un partit d'aquells que recodarem durant molt de temps per la manera com el Barça va capgirar l'eliminatòria en poc més de quatre minuts (88' i 92') gràcies als gols de Griezmann i Jordi Alba. El Granada, que va fer molt poca cosa a nivell ofensiu al llarg del partit, es va avançar amb dos gols per errades de la defensa blaugrana, i es va defensar com va poder, tot i que el Barça va generar diverses ocasions de gol, sense gaire fortuna. Fins als darrers minuts del temps reglamentari..

Després a la pròrroga, el Barça va continuar atacant i va desbordar completament a un rival cansat i abatut, malgrat que el Granada va ser capaç d'empatar el partit a 3 gràcies a un penal inventat per l'arbitre amb la col·laboració inestimable del VAR. Griezmann, De Jong, i novament Alba van encarrilar el partit amb tres gols a la pròrroga, mostrant per primera vegada en molt de temps, l'esperit competitiu i abassegador del Barça.

Malgrat que em vaig mirar el partit tot sol a casa, vaig estar comentant les jugades a través del wattsap amb un parell de grups d'amics, i l'excitació era compartida. Fins i tot vaig deixar anar algun crit d'eufòria com feia temps que no feia. Pot ser que ens trobem davant d'un projecte de futur amb cara i ulls? El temps dirà...