"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 20 de febrer del 2022

Una copa més a la butxaca.

El Barça s'ha proclamat vencedor de la copa a Granada després de vèncer en una final ajustada a l'etern rival per 59 a 64. El Barça ha arrencat força desconnectat, prova d'això són els 18 raquítics punts aconseguits en els primers dos quarts (29-18), fruit també de l'estratègia defensiva del rival.

El tercer i quart quarts la cosa ha canviat una mica i ha millorat força l'encert de cara a cistella, fins arribar amb un avantatge de fins a 8 punts a escassos dos minuts per al final del matx. El Madrid ha tingut l'oportunitat d'empatar el partit faltant uns 10 segons per al final, però el jugador madridista Gabriel Deck ha fallat una entrada que semblava aparentment fàcil.

Una copa més al sac, la segona seguida després de la victòria de la temporada anterior al Wizink Center de Madrid, sense públic. Aquest cop les grades eren ben plenes (tot i que l'aforament s'havia limitat al 75% per la Covid), amb una molt nombrosa presència d'aficionats culés. Potser els aficionats del Manresa i de la Penya que havien vist caure els seus respectius equips a les primeres de canvi van decidir revendre les entrades a seguidors culers...