"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 1 de juliol del 2021

FInal de la lliga de futsal. Quin espectacle!

Ahir el Barça de futsal es va proclamar campió de lliga, al Palau Blaugrana, en el tercer partit de l'eliminatòria que l'enfrontava al Llevant (2-2 al final de la pròrroga i 5-4 als penals), en un partit èpic que va poder remuntar en dues ocasions en els darrers segons (al final de la segona part i al final també de la segona part de la pròrroga), i que va acabar decantant a la tanda de penals amb un Dídac (porter) estel·lar que va aturar dos llençaments dels granotes.

No el vaig poder veure en directe perquè era en un sopar amb amics, però quan vaig arribar a casa ja entrada la matinada, no em vaig poder resistir a veure'l repetit pel canal Barça, i tot i conèixer el resultat final em vaig posar dels nervis per moments. Brutal.