"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 23 d’abril del 2018

Feliç Sant Jordi, i feliç aniversari, Jordi Cuixart!!


























Ahir es va celebrar a la ciutat vallesana de Santa Perpètua de la Mogoda el festival "Cultura contra la repressió", un homenatge als presos polítics i exiliats, coincidint amb el 43è aniversari del president d'Omnium, Jordi Cuixart, empresonat a la presó d'Estremera fa ja més de sis mesos. Santa Perpètua és el poble que el va veure néixer i on encara hi té diversos familiars, que van estar presents a l'acte i, fins i tot, van dirigir unes paraules als presents.

Per l'escenari van passar un bon grapat de músics (Els Catarres, Gossos, Ítaca Band, Brams, Elèctrica Dharma, Marina Rosell, Roba Estesa...) i personalitats diverses (companys del Jordi Cuixart, la presidenta de l'ANC, el vicepresident d'Omnium...).

El món casteller va tornar a donar suport a la causa, i fins a vuit colles van realitzar un pilar de 4 amb banderoles reclamant l'alliberament dels presos polítics: : Minyons de Terrassa, Castellers de Mollet, Nyerros de La Plana, Capgirats de Castellar del Vallès, Marrecs de Salt, Castellers de la Vila de Gràcia, Castellers d'Esparreguera, i Castellers de Sabadell, més alguns representants d'altres grups que es van sumar a les pinyes d'aquestes vuit colles.

Ahir vam tornar a cridar i a reclamar "Llibertat Presos Polítics"!! Us volem a casa!

Per cert, que el Jordi Cuixart resulta ser de la meva quinta!!