"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 19 de febrer del 2021

Crema Catalunya.

 

Foto: Regió 7.










La detenció el passat dilluns del raper Pablo Hasél al rectorat de la universitat de Lleida ha tingut l'efecte desitjat pel propi Pablo, amb mobilitzacions diàries a les principals capitals de Catalunya i arreu de l'estat espanyol. La resposta ha estat contundent i plena de ràbia. Una ràbia acumulada durant uns quants anys, que en combinació amb les mesures restrictives (i repressives) de la pandèmia, han creat un còctel explosiu com s'està veient cada dia arreu. 

I com si la ràbia no fos poca, els mossos a casa nostra, i la policia nacional a altres indrets, com sempre, s'han dedicat a escalfar una mica més, si cap, els ànims dels joves manifestants, amb les seves provocacions, i les seves actuacions desproporcionades i allunyades dels protocols d'intervenció. Vaja, res que no coneguéssim, però com que feia temps que no hi havia tanta contestació als carrers, feia temps que no veiem tants policies calents actuant com autèntics energúmens, atonyinant (apallissant) més enllà de l'imprescindible, insultant, amenaçant, i saltant ulls amb trets de bales de foam per damunt de la cintura.

Tanmateix, sembla que el jovent no recula. Potser s'han adonat que tenen poc a perdre, amb la merda de societat que els estan deixant els polítics. Atur, sous de misèria, lloguers caríssims, prohibicions i empresonaments d'aquells que alcen la veu... Ni un pas enrere nanos!! La lluita ens dóna el què el poder ens pren!!