"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 24 de maig del 2024

Xavi destituït.

 

Avui el FC Barcelona ha emès un comunicat anunciant la rescissió del contracte de l'entrenador del primer equip, el terrassenc Xavi Hernández, malgrat fa escassament un mes s'anunciava la seva continuïtat. 

La veritat és que, personalment , em semblava bé la continuïtat del terrassenc, ja que no es construeix un equip en dos anys i mig, i la dinàmica al final de temporada era positiva i en ascens, amb la incorporació a l'equip d'uns quants joves molt joves amb molt de talent i futur. 

Penso que Xavi és l'entrenador ideal per al Barça. Culer fins a la medul·la, català, fet a la masia, amb carisma i ascendència sobre la plantilla, i amb una idea del joc amb ADN Barça. Però ja sabem com funcionen les coses a can Barça. No és admissible una temporada sense títols importants, i l'àrea esportiva ha perdut la confiança en Xavi.

Xavi ha publicat un missatge de comiat a les xarxes sense retrets cap a ningú i donant les gràcies a tothom (directiva i premsa inclosos). Suposo que es deu haver de mossegar molt la llengua. En tot cas, aquest gest l'honora i demostra que per sobre de tot Xavi és un culer de cap a peus.

Bé, només espero que el canvi a la banqueta sigui a fi de bé, perquè d'una altra manera el que sortirà del Barça en globus serà el president Laporta.