"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 29 de juny del 2019

Avaluacions de fi de curs.























Ahir divendres vaig començar les desitjades vacances d'estiu. Aquesta darrera setmana de feina, sense alumnes, ens hem dedicat a omplir documents, fer memòries, endreçar classes, fer inventari, i algun pica-pica de comiat.

En general estic molt satisfet de com m'ha anat el curs, tant pel que fa a la meva tasca docent, com a les relacions amb famílies, companys, equip directiu... He de reconèixer que he treballat molt de gust i m'han respectat la meva feina. Malauradament, això no sempre és així.

A les escoles de primària per on he passat mai m'han fet una avaluació de la meva tasca. Tan sols una vegada, fent de professor de Cicles Formatius em van fer arribar una avaluació que m'havien fet els alumnes i que va resultar força positiva, afortunadament. Enguany, m'he de conformar, amb gran satisfacció tanmateix, amb les paraules, els gestos, i algun escrit dels alumnes. Em va agradar especialment aquest d'una alumna de 2n, d'aquelles que tenen una actitud exemplar a classe i que acostumen a treure notes excel·lents. I com que em va fer molta il·lusió, he volgut compartir-la amb tots vosaltres.