"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 29 de novembre del 2022

L'espanyolisme ultra torna a la càrrega.

 



L'ultradreta espanyolista ha tornat a utilitzar l'escola com a arma llancívola contra tot allò que no combregui amb el seu nacionalisme ranci i caspós, i aquest cop han iniciat una campanya d'assetjament brutal contra una professora de Palma per haver seguit la normativa del seu institut que prohibia l'exhibició de banderes a l'aula. Un grup d'alumnes de 1r de batxillerat va voler fer-ho tan sí com no durant la seva classe de llengua catalana i la professora va complir amb el reglament i va expulsar tots els alumnes partícips.

Arrel d'aquest incident, el pare d'un alumne, conegut per la seva ideologia ultraespanyolista va denunciar a través de les xarxes la professora, aconseguint que en poques hores, un bon grapat d'ultres espanyolistes se sumessin a l'assetjament contra la professora, amb insults, amenaces i desqualificacions de tota mena.

A Catalunya estem força habituats als atacs de la ultradreta espanyolista contra l'escola catalana i els seus docents. Són diversos els casos que ho constaten. I, malauradament, ho continuen fent amb total impunitat i amb el suport d'un bon grapat de mitjans espanyols, i amb la connivència de la justícia espanyola.