"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 29 d’agost del 2022

Un dia de partit, al Camp Nou abonament vaig estrenar!!

 

Ahir es va disputar la tercera jornada de la lliga de futbol, i per fi, vaig estrenar el meu abonament al Spotify Camp Nou. Enguany, amb el meu germà hem llogat un parell de seients d'un company de feina del meu germà, a la segona graderia del gol nord. Una ubicació fantàstica per veure el futbol i a més a més sota cobert.

Al partit d'ahir que va enfrontar el Barça amb el Valladolid (4-0), va començar a una hora força correcte per ser diumenge (19:30), i les grades van presentar un ambient espectacular (83.000 i escaig espectadors), amb un bon grapat de guiris també. Em va acompanyar el meu nebot Noel, que també és un futbolero, tot i que no tan apassionat com jo.

Pel que fa al partit, el Barça va oferir un gran joc amb tots els jugadors aportant el seu granet de sorra tant a nivell ofensiu com defensiu. Cal destacar la punteria i l'ascendència del nou crac, Robert Lewandosky, que va marcar un parell de gols espectaculars, i va fer també un parell de xuts al pal. També van destacar els dos extrems, Dembélé i Raphina, que van crear molt perill per les bandes. I remarcar també l'actuació supèrbia de Balde al lateral esquerre, que fins fa poc ocupava indiscutiblement Jordi Alba, i que sembla que el jove jugador de la pedrera li ha guanyat de totes totes.