"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 26 de maig del 2020

Una bona descoberta en sèries: Evil.























A l'inici del confinament vaig tenir unes expectatives altes de tot el que podria fer amb tant de temps lliure a casa. Comptat i debatut, el temps ha anat passant i tinc la impressió que he deixat de fer moltes coses que pensava que faria. Per exemple llegir més, o mirar més sèries, o cuinar més... 

Bé, en tot cas, avui us vull presentar la sèrie que acabo de descobrir, un cop finalitzada la darrera temporada de Peaky Blinders, i abans de començar-ne una de nova de "The Walking Dead", o la darrera de "Joc de Trons", em va donar per jugar-me-la amb alguna del catàleg de Movistar, i vaig triar aquesta.

Es tracta d'una serie nord-americana de 13 capitols (diuen que s'està rodant una nova temporada) d'uns 40 minuts de durada, sobre fets sobrenaturals en forma de thriller psicològic, amb tocs de terror, i també algunes pinzellades còmiques. Els personatges principals són una mare que viu sola amb les quatre filles menors, i que es contractada per un grup especial d'investigadors de l'església catòlica per casos sobrenaturals on el dimoni podria estar actuant.

L'estructura dels capitols segueix sempre la mateixa línia argumental, amb la presentació d'un nou cas on es pensa que el diable està intervenint, la investigació dels tres protagonistes principals, i la resolució final del cas. Enmig d'aquesta investigació, anem coneixen una mica millor els protagonistes, i veiem com afecta les seves vides els fets sobrenaturals què investiguen.

Vaja, potser no és una sèrie d'excel·lent, però a mi m'ha enganxat i la durada no gaire llarga la fa perfecte per posar-se un capítol al vespre.