"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 14 de desembre del 2023

Un tros del Trencanous.

 


Aquest matí he acompanyat els alumnes de 3r i 4t de l'escola al Centre Cultural (segon cop en quatre dies) per veure una petita representació del Trencanous que es representarà en la versió completa aquest cap de setmana. Amb joves ballarins d'arreu d'Europa que han fet una estada d'uns mesos a Terrassa per perfeccionar el seu art, i que posen el punt i final a aquesta estada amb aquestes funcions.

Avui ens han ofert al voltant de 50 minuts d'espectacle (dels 105 totals de durada), i els infants, de diversos centres escolars de la ciutat que omplien l'auditori del Centre Cultural, han gaudit i aplaudit de valent en acabar. Sembla que s'ho han passat bé.

Personalment, l'art de la dansa clàssica o ballet, mai m'ha despertat gran entusiasme. Més aviat em costa bastant aguantar gaire estona mirant aquest tipus de ball. Tanmateix, he de reconèixer que l'escenografia, el vestuari, i la posada en escena de l'obra, han ajudat a fer-lo més digerible i entretingut, tot i que he de reconèixer que per moments em venia una soneta...