"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 23 de maig del 2022

Desafortunat en el joc, desgraciat en amors!

 

Ahir va finalitzar el campionat de lliga, i amb el darrer partit del Barça, al Camp Nou contra el Vila-real (0-2) vam tancar també la porra minyó-culer 2021/22. 

Tinc un grup del Whatsapp amb un grapat de col·legues culers dels Minyons i aquest any ens vam decidir a organitzar una juguesca (porra) amb calés de per mig (10 euros per a tota la temporada). Tant sols fèiem la juguesca en partits oficials del Barça (copa, lliga i Champions), i s'obrien apostes 24 hores abans del partit, i es tancaven just amb el xiulet inicial.

Doncs bé, increïble però cert, no he encertat cap ni un dels 51 partits disputats pel Barça. Cap. Gravíssim. Altres temporades quan no hi havia pasta pel mig, sempre encertava el resultat d'uns quants partits, i en canvi aquest curs... res de res. He estat l'únic dels participants que no l'ha encertat mai. Greu, tenint en compte que jo d'esport en sé una mica...

Val a dir que els guanyadors (hi ha hagut un empat) tampoc han encertat gaires resultats (6), però no encertar-ne cap... Molt fort. Encara no me'n sé avenir.