"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 15 de març del 2011

Ja hi tornem amb els de sempre!



Els Castellers de Vilafranca tornen a la càrrega. Aquest cop amenacen, sembla ser, amb lluir publicitat a les camises a les actuacions. Un cop més, sempre al davant del món casteller, sense importar'ls-hi gaire que n'opina el món casteller al respecte. És la seva política els darrers anys amb la nova junta directiva, i tot i que els resultats castellers els acompanyin, la imatge de colla prepotent, que vetlla pel seu únic interès i que va a la seva, genera gran malestar a la resta del món casteller (a part de tres o quatre colles "amigues" que accepten qualsevol acció dels verds per interès propi). 

Potser ha arribat l'hora que el món casteller també es pronunciï d'una vegada i pari els peus als dirigents verds (dic dirigents, ja que la resta de castellers dels verds no en tenen la culpa que aquells actuïn de la manera que ho fan). Espero que a l'assemblea de la Coordinadora del proper dia 26 d'aquest mes, el món casteller en bloc mostri fermesa davant d'aquesta nova "iniciativa verda" i impedeixi que el món casteller iniciï el camí cap a la prostitució publicitària a les camises. I s'ha de deixar clar als CdV que per aquí no passem. I si volen tirar endavant amb la iniciativa, doncs el més lògic seria fer-los fora de la Coordinadora i que vagin definitivament pel seu camí. Si volen crear la "lliga de les estrelles" del món casteller, que es busquin altres colles i altres patrocinadors.

Espero i desitjo que els de la Junta de la Coordinadora no es tornin a baixar el pantalons davant dels verds com ja han fet en més d'una ocasió i actuïn en conseqüència. Si no és així, haurem de malpensar que a la junta de la CCCC hi ha molt interès ocult i que qui mana realment són els CdV.

També espero i desitjo que mentre la colla vilafranquina continuï amb les seves iniciatives unilaterals, passant-se pel forro les decisions de la CCCC, ni la meva ciutat, ni la meva colla, no els convidi a fer castells per festa major, ni en cap altre esdeveniment.