"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 29 d’octubre del 2020

Que venen els russos!!!

 













Aquests espanyols se superen dia a dia. Quan penses que ja no poden caure més baix ni fer més el ridícul, surt un jutge i et demostra el contrari. Ara s'han tret del barret una suposada conxorxa catalano-russa per a l'enviament de 10.000 soldats russos a Catalunya per ajudar-nos a fer la independència, a canvi diuen d'una base estratègica a la Mediterrània... per flipar!

Fins i tot l'ambaixada russa a Espanya va fer un comunicat en to de befa, via Twitter, fent esment a la notícia i afirmant que no serien 10.000, sinó 1.000.000. Haha.

El que no fa gaire gràcia tanmateix, és el seguit de detencions que va fer la Guàrdia Civil ahir a persones, entre les quals diversos empresaris, vinculades amb l'independentisme. S'hi barregen diverses acusacions entre trames de corrupció, finançaments il·legals de la causa independentista, o relacions internacionals per la secesió. Tot molt rocambolesc i, molt probablement, com de costum, dirigit a reprimir l'independentisme per atemorir-lo i desactivar-lo, tal com va passar amb moltes altres detencions prèvies que han acabat en res.