"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 4 de juliol del 2011

Actuació de Festa Major històrica.


Ahir a la nostra Festa Major, els Minyons ens vam lluir descarregant tres castells de nou (4d9f, 2d9fm, i 3d9f) i carregant el pd8fm per posar la cirereta final a la nostra millor actuació de la història en aquesta diada. Llàstima de pilar que només vam poder carregar, perquè a dia d'avui és el nostre castell bandera i ahir no es va fer justícia a la feina que s'havia fet fins ara. Tot i així, va tenir molt mèrit poder aguantar el pilar fins la carregada tal i com havia quedat de vençut des de bon inici.

Després de la decepció del passat cap de setmana a Cornellà, la Festa Major de la nostra ciutat ens ha tornat a donar ales per continuar treballant fort el que resta de temporada, i tenim molts objectius pel davant i molt bones sensacions com per enfrontar-nos a aquests grans reptes. Si la sort no ens gira l'esquena, segur que enguany podrem assolir grans fites, i per què no treure'ns algunes espines encara clavades...

Per altra banda, cal denunciar l'actitud rabieta dels Castellers de Terrassa que van tornar a comportar-se com uns menors maleducats a l'alçar el pilar de cinc de comiat sense esperar que féssim nosaltres el pilar de sis, en la jornada de vigília, i van repetir el numeret el diumenge al fer el pilar al balcó sense esperar que nosaltres muntéssim el nostre, i ocupant l'espai central de l'ajuntament amb tota la mala llet. Lamentable! És trist que hagin de fer aquests numerets per fer-se veure i donar pel sac. Ja que per nivell casteller passen desapercebuts, com a mínim es deixen notar amb aquestes rebequeries. 

Vull felicitar als promotors de la iniciativa de despenjar la gran senyera estelada al balcó de l'edifici del costat dret de l'ajuntament. A banda de sentir-me molt identificat amb els valors que representen aquesta bandera, haig de dir que les fotos que he vist de l'actuació han quedat ben xules amb aquest fons estelat.