"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 27 d’octubre del 2020

Li ha costat decidir-se, però finalment Bartomeu i la directiva en ple pleguen.

 












Aquest vespre el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha anunciat la dimissió en ple de la directiva del club. Feia dies que es veia trontollar el projecte degut a la presentació d'una moció de censura per part de diversos grups opositors, que va comptar amb el suport de prop de 20.000 socis, que no és poca cosa tenint en compte les difícils circumstàncies per recollir les signatures dels interessats.

L'erràtica (per dir-ho suaument) gestió esportiva, econòmica i social, han acabat forçant la dimissió dels màxims responsables del club, al veure que pintaven bastos si intentaven salvar el coll a la votació pel vot de censura. Està per veure si algun dels actuals directius donarà un pas endavant per encapçalar alguna nova candidatura en les properes eleccions, però m'estranyaria després de veure el desastrós final que ha tingut l'actual equip de junta.

No se sap encara quins seran els candidats a President, però entre els impulsors del vot de censura pot sortir algun. També sona amb força el nom de Jan Laporta, antic president, que va dur el Barça a l'època més esplendorosa del club en tota la història. Reconec que sóc Laportista, tot i que jo en aquest procés no tinc ni veu ni vot. En tot cas, reconec que m'agradaria que el President elegit fos algú independentista, com a mínim, perquè el club no doni l'esquena al país en moments importants.