"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 15 de febrer del 2018

La llengua no es toca. No al 155.



















Recupero una vinyeta del gran Miquel Ferreres per a El Periódico, el diari que l'acaba de fer fora, que mostra molt bé quina és la intenció del PP respecte a la política lingüística i educativa de la Generalitat. Per a ells es tracta simplement de guanyar uns quants vots gràcies a atiar les més baixes passions dels nacionalistes espanyols amb el tema de la llengua, i la supremacia del castellà respecte al català.

Ara amenacen amb dinamitar, gràcies a l'article 155, la política d'immersió lingüística que tant consens ha tingut a casa nostra des dels inicis per allà principis de la dècada dels 80 del segle passat. No ho podem permetre. Desobediència a tots els nivells: Polític, professional i social!!

La llengua no es toca!

2 comentaris:

  1. La Norma segueix emprenyada. El català no es toca!

    ResponElimina
  2. Ho has definit molt bé. Per ells és només una manera d'obtenir vots i de tenir-nos controlats. A nosaltres ens hi va la vida cultural, la lingüística, la identitat. No ens ho podem deixar fer això. Investim un mico si cal, i que el govern resultant es posi les piles, no podem deixar que ens arrasin més.

    ResponElimina