"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 4 de febrer del 2018

La venjança és un plat que es serveix en fred.

Foto: Sport.





















Avui s'ha jugat el derbi de la segona volta de la lliga espanyola a Cornellà-El Prat. El partit ha estat especialment calent degut als darrers enfrontaments entre els dos equips als quarts de final de la copa del rei, on el Barça va acabar eliminant a l'Espanyol. Després d'aquells dos duels, hi van haver creuament de declaracions, i un dels més punyents va ser, com de costum, Gerard Piqué. Precisament per aquest motiu, avui els aficionats pericos l'han tornat a xiular i increpar durant tot el partit. Faltant uns deu minuts per al final, Piqué ha marcat de cap, a centrada de Messi, el gol de l'empat del Barça (1-1) i ho ha celebrat fent callar els aficionats fent el gest del dit tapant la boca. Això ha encès encara més els ànims dels aficionats pericos i d'algun jugador blanc-i-blau que no ha acceptat gens bé el gest.

Entenc perfectament la reacció de Piqué. I vull pensar que els aficionats Pericos, que se les prometien felices a deu minuts del final del partit, tampoc es poden fer els sorpresos després de tot el que havien dit i xiulat al Gerard.

4 comentaris:

  1. No he vist el partit. Els del Cornellà al final no han callat?

    ResponElimina
    Respostes
    1. No callen mai... tenen un grup nombrós de maleducats que deuen haver quedat amb un pam de nas quan han vist a Piqué marcar i celebrar el gol fent-los callar.

      Elimina
  2. El que ha passat al camp només té un nom: justícia poètica. Piqué és molt gran. Per altra banda, en aquestes condicions no es pot jugar a futbol. O això, o que instal·lin un millor sistema de drenatge. De no haver estat per l'estat del camp, l'Espanyol se'n torna a emportar un sac.

    ResponElimina
  3. Al Barça el perjudica doblement un camp en males condicions. Sembla mentida que es tracti d'un estadi nou i modern...

    ResponElimina