"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 14 de febrer del 2011

Dictadura blaugrana


L'equip de bàsquet del FC Barcelona s'ha tornat a proclamar campió de la copa del rei en el torneig disputat a Madrid aquest cap de setmana, i ja en van 22, igualant la marca de l'etern rival i principal damnificat. I és que ja van uns quants partits seguits, uns quants anys seguits, que el Barça passa pel davant dels "merengues" en tots els terrenys de joc on es troben. Quant durarà aquest moment de felicitat blaugrana? Difícil pronosticar, però mentres duri, ho aprofitarem per disfrutar i alegrar-nos-en.

El d'ahir va ser un partit més emocinant del que ens tenien acostumats, ja que darrerament el Barça passava per sobre dels blancs sense compasió, com una apissonadora. Ahir l'equip de Messina va poder aguantar dignament fins al darrer quart, en que el Barça va apretar l'accelerador i va acabar impossant la seva superioritat amb claredat.

Un títol més a la butxaca, i esperem que no sigui l'últim de la temporada, ja que encara queden grans reptes (lliga i eurolliga). Esperem que els jugadors continuïn amb fam de títols i amb aquest esperit de sacrifici i treball que els ha dut a aconseguir un bon grapat de títols en els darrers anys.

2 comentaris:

  1. Que ho fa que la culerada ja no festeja els titols com Deu mana?

    No es senten gaires petarts ultimament !!!!!!!!!!

    felicitats pel bloc Risto o (RR com et diuen alguns)

    ResponElimina
  2. Merci Timi!!!

    Desitjo que poguem seguir compartint aquests moments d'alegria, ja sigui amb el bàsquet, amb el futbol, o amb l'equip d'handbol. El més important serà que hi serem, amb unes birres al davant, les pipes, i la samarreta blaugrana!

    Per cert, sort en tenim dels teus petards! ;)

    Visca el Barça i visca Catalunya!

    ResponElimina