"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 1 de març del 2011

Elogi als avis.


Molt divertit el vídeo que m'ha arribat d'un avi entretenint-se, a la vegada que entretenint als seus néts, ballant música electrònica al menjador de casa. Quants avis deuen haver fet el mateix, o similar, davant dels seus néts, en alguna ocasió? Jo, si algun dia sóc avi, crec que em vull semblar al del vídeo.

Quina gran sort tenen els infants amb avis com aquest, que els entretenen i els dediquen una estona del seu temps lliure. N'hi ha que dediquen "molta" estona del seu temps lliure per sort dels fills/es. Què faria la societat moderna sense uns avis tan disposats i abnegats? Com s'ho farien molts pares i mares per conciliar vida familiar i vida laboral?

Afortunadament per moltes famílies, avui en dia un avi es pot trobar en plena forma física i mental més enllà dels 70 "tacus", i dedicar uns quants anys de la seva jubilació a tenir cura dels néts. Portar-los a escola, recollir-los, portar-los a les activitats extraescolars, recollir-los, reunir-se amb les mestres, donar dinars, sopars, esmorzars, banyar-los, acollir-los a dormir, portar-los al parc...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada