"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 4 de març del 2011

Visit Spain, Visit Madrid, but first visit Catalonia!


La mare que els va parir... Només em faltava sentir això. Resulta que el govern d'Espanya subvencionarà al Reial Madrid amb 1 milió d'euros (més 1 milió de la Comunitat de Madrid i 1 milió més de l'Ajuntament) per promocionar el país veí a nivell turístic. Diu el ministre d'Industria, Turisme i Comerç, Miguel Sebastian, que també van oferir al Barça de Laporta aquesta possibilitat, però que el senyor Laporta no ho va acceptar. Xapó pel Laporta. A prendre pel cul aquest milió d'euros de merda (comparat amb els 30 que ens donen els Qatarís és caca de la vaca) i els polítics espanyols en general.

Espero que el Sandruscu no es deixi entabanar per quatre duros i els enviï a prendre pel cul, igual que el Laporta. El Barça ha estat, és, i ha de ser un simbol catalanista, i amb el logo de Catalunya a la màniga i la senyera al clatell ja en tenim més que de sobres. El Barça és un pol d'atracció turística de primer ordre, i cal que el club continuï promocionant la terra catalana arreu del món. A Espanya ja hi ha prous equips com per promocionar l'imperi, així que, que no vinguin a tocar el que no sona ara.

Potser a partir d'ara hi haurà cues a les oficines del Ministeri d'Industria, Turisme i Comerç, de la resta de clubs espanyols que voldran rebre la mateixa subvenció que els blancs, per promocionar Espanya. Ja m'imagino la samarreta del València CF amb el lema "Visit Spain, Visit València" (amb perdó dels valencians de bé), del Sevilla "Visit Spain, Visit Sevilla", del Getafe "Visit Spain, Visit Getafe" i etc., etc.

Aquesta notícia m'ha refrescat la memòria i m'ha vingut al cap una cantarella que cantava de petit que deia "Ala Madrid, ala Madrid, el equipo del gobierno, la vergüenza del país (veí)"...

2 comentaris:

  1. jajajaja, que bo, tota la raó. Ja se'ls poden quedar ja... encara han d'amortitzar CR96, KB35, KK67... pelotazosfloren.com

    Aviam què et sembla això:
    http://algukexplicar.blogspot.com/2011/03/quan-els-diners-no-ho-fan-tot-i-ettore.html

    ResponElimina
  2. Vaja Roger, no sabia que tu també et dedicaves a escriure parrafades... ja veus com està el pati a can merengue. I el seu principal problema, com bé saps, es diu Barça! jeje I que per molts anys duri!

    T'afegeixo a la meva llista de blocs!

    ResponElimina