"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 2 d’abril del 2011

Adéu de Zapatero.



El president Zapatero acaba d'anunciar que no es presentarà a la reelecció per a president del govern d'Espanya quan acabi aquest segon mandat l'any 2012. Ho celebro, tot i que ja començo a tremolar pensant en qui pot substituir a l'actual president i secretari general del PSOE. En aquest cas és fàcil passar de Guatemala a "Guatepeor", ja que els candidats més ben posicionats per la succeció dins les files socialistes són la ministra de defensa, Carmen Chacón, i el sotspresident i ministre d'interior, Alfredo Pérez Rubalcaba.

La veritat és que se'm fa difícil dir quin dels dos candidats detesto més. Potser a la Chacón pel fet de ser una ciutadana catalana més espanyola que res. Tot i que al Rubalcaba tampoc el suporto en el seu rol de polític eficient i bon orador, més aviat un llop amb pell d'anyell.

Tot i que sembli impossible que als catalans ens pugui anar pitjor després de Zapatero, jo no cantaria victoria, ja que no crec que dins les files socialistes hi pugui haver algú amb prou poder que realment cregui en l'Espanya federal i plurinacional de la que tant s'omplen la boca, i si hem d'esperar que amb l'arribada del PP les coses millorin... ai, que Déu ens agafi confesats!

En fi, Zapatero, bon vent i barca nova! No et trobarem a faltar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada