"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 11 de març del 2012

Fins als collons del bonisme i de l'hipocresia de Can Barça.


Enguany sembla evident que el Barça no podrà guanyar novament la lliga de futbol. Els 10 punts d'avantatge que li porta el R. Madrid a manca de tretze jornades per acabar el campionat, semblen una barrera infranquejable per l'equip de Guardiola. El propi tècnic culer ja ha reconegut en declaracions als mitjans de comunicació en roda de premsa que la lliga està impossible. Però el que no queda clar del tot, és si hi diu per la successió d'ajudes arbitrals que està rebent el club blanc o si realment es creu que els 10 punts d'avantatge són fruit del millor joc dels de Mourinho.

El Pep ens ha acostumat aquesta temporada a haver de necessitar traductors i intèrprets per desxifrar el sentit real de les seves declaracions. Un dia et penses que es queixa dels àrbitres i de la federació, i l'altre ho desmenteix tot i assegura que l'únic culpable de tot és el bon joc dels blancs. A qui intenta enganyar amb tanta hipocresia i tant canvi de discurs? Collons, no es pot ser valent d'una vegada i denunciar amb claredat que enguany els arbitres estan afavorint CLARAMENT als madridistes? Que es pensa que no ho veu tothom això? Les coses pel seu nom, COLLONS!!!

El fet de denunciar aquest fet, no ha de voler dir que s'estigui denunciant cap tipus de complot ni conxorxa subterrània per tal que els de la capital tornin a guanyar un títol que se'ls resisteix fa uns quants anys. El que és evident és que aquests 10 punts d'avantatge dels blancs respecte als blaugranes tenen molt a veure amb els errors (ajudes) arbitrals que han afavorit al Madrid, i que de no haver estat per aquest motiu, segurament a dia d'avui el Barça i el Madrid estarien molt més igualats a la classificació o fins i tot amb un cert avantatge culer.

Són massa errors arbitrals enguany com per no queixar-se i pensar malament. Sembla com si les crítiques constants i el descrèdit insistent cap als arbitres del tècnic blanc, dels mitjans de comunicació madridistes (i sovint madrilenys), dels jugadors i de la directiva de l'equip blanc, han aconseguit els seus fruits i actualment no hi ha cap arbitre que s'atreveixi a xiular res en contra d'ells, sobretot si el resultat és ajustat i s'apropa la fi del partit. Ni penals, ni expulsions, ni res de res.

En canvi, als arbitres els costa menys castigar al Barça: no assenyalar penals al seu favor (per molt clars que siguin), o no concedir gols si hi ha el mínim dubte d'un possible fora de joc o d'una falta que només han vist ells. Són tants els exemples aquesta temporada que un acaba pensant que realment, aquest any no toca, que la lliga ja està adjudicada i que res ni ningú pot evitar que se l'emporti el Madrid. I si algú s'atreveix a posar-ho en qüestió, sempre hi haurà algun àrbitre dolent (per no dir una altra cosa) que s'encarregui d'impedir-ho. Potser alguna cosa de certa hi ha quan s'insinua que depenent del govern central de torn, li va millor a un equip o a l'altre... (¿Franco ha vuelto?)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada