"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 5 d’abril del 2012

Una nova bona notícia en temps de males notícies.


Acabem de saber, que un Institut Alemany de Nutrició ha descartat després d'un rigorós estudi científic, que el consum excessiu de cervesa tingui una afectació directa en la mida de l'abdomen (panxa). És a dir, que la vella idea de la "panxa cervesera" no se sustenta per enlloc, i a partir d'ara no caldrà tenir remordiments de consciència, ni mirar-nos al mirall, cada vegada que ens bevem una bona gerra de cervesa.

Potser els creadors de la mítica sèrie "Els Simpson" hauran de començar a considerar la possibilitat de dibuixar la panxa del bo d'en Homer d'una altra manera, ja que s'ha demostrat que una ingesta abundant de cervesa no és directament proporcional a la corba abdominal. Bé, tot i que en el cas d'aquest pare de família nordamericà, a l'ingesta abundant de cervesa cal sumar-hi la dels donuts, i això sí que t'ha d'inflar la panxa de mala manera.

Ja estic frisant perquè arribi el dia en que estigui còmodament gaudint d'una cerveseta i algú vulgui fer la típica brometa de senyalar-te la panxa i fer el comentari de rigor. Penso respondre amb tota la contundència que em dóna la veritat científica per fer-los sentir la seva gran ignorància.

1 comentari:

  1. "Ja estic frisant perquè arribi el dia en que estigui còmodament gaudint d'una cerveseta i algú vulgui fer la típica brometa de senyalar-te la panxa i fer el comentari de rigor. Penso respondre amb tota la contundència que em dóna la veritat científica per fer-los sentir la seva gran ignorància". Visca!!! Jo també!!

    ResponElimina