"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 2 de juliol del 2013

Amb alguns em venen ganes de ser una mica nazi al final.

Muntatge al facebook del PP d'Altafulla.

Un desgraciat del PP d'Altafulla, que encara no s'ha assabentat que Catalunya té una llengua que li és pròpia, ha penjat al facebook del partit al municipi un muntatge on es compara als independentistes amb els nazis. Aquesta estratègia del nazionalisme espanyol per desprestigiar el moviment independentista, no per suada deixa de fer mal als ulls, i comença a cansar una mica bastant.

És a dir, que segons aquests inadaptats, pel fet de sentir-me català i no espanyol, de voler la llibertat del meu poble, i fins i tot lluir una bandera independentista, passo a ser una mena de fanàtic perillós, imperialista, assassí, xenòfob i racista, oi? La veritat és que, fins a dia d'avui, mai m'havia plantejat el fet de l'alliberament nacional com un pas previ a la colonització i la neteja ètnica, però quan veig imbecilitats com aquesta dels peperos d'Altafulla, em pregunto si no caldrà realment fer una mica de neteja quan siguem independents... I no estic pensant en una gasejada general, ni en crematoris, ni res per l'estil. Solament deixant-los a l'altra banda del riu Ebre ja n'hi hauria prou potser.

Suposo que el subnormal que ha fet aquest muntatge tenia ganes de provocar una mica, i és molt probable que sigui un d'aquells que guarda a l'armari de casa la bandera amb l'aligot, i fins i tot, alguna amb la creu gammada o la cèltica. De fet, si algú combrega amb la ideologia nacionalsocialista són més aviat els seguidors més radicals i espanyolistes del partit que d'on ha sortit aquesta escòria...

El més probable és que el desgraciat que ha dissenyat tan provocativa comparació, no segueixi el meu bloc, ni tan sols crec que llegeixi gaire cosa més enllà del diari As, La Razón, i el blog de la Faes, però m'agradaria que entengués les diferències entre un independentista català com jo mateix i un nazi: a mi no m'agraden els totalitarismes sinó la democràcia; jo no crec que els catalans siguem una raça elegida ni millors ni pitjors que la resta, però vull ser català i prou; jo no tinc cap interès en que Catalunya esdevingui una nació hegemònica al món a base d'ocupar, assassinar i anihilar; a mi tot el que sona a militar em fa venir basques; jo no tinc Führers als qui idolatrar i obeir. Voto a qui em plau, i canvio el vot quan cal; a mi, per molt malament que em caiguin els meus enemics (com alguns feixistes del PP, C's, PxC, PSOE, etc.) no penso en gasejar-los, torturar-los i exterminar-los.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada