"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 12 d’octubre del 2013

Clam multitudinari de la majoria silenciosa el 12 O: Independència!!!


La portaveu del govern no nacionalista (:-)) espanyol, la Peggy Soraya Saez de Santamaría mare de Déu, deu estar avui molt preocupada després de comprovar que una immensa majoria dels catalans, concretament el 99'6% (7.541.000 dels 7.571.000 que viuen a Catalunya), volen la independència d'aquesta nació. Aquesta és la lectura que hauria de fer la citada portaveu del govern de les espanyes, amb les dades d'assistència a la celebració del dia d'Ejpañia a Barcelona amb la presència d'uns 30.000 espanyolistes a la plaça de Catalunya, i en consonància amb les declaracions que va fer després de la multitudinària via humana independentista de la passada Diada.

És a dir, si quan més d'un milió i mig de persones van unir les seves mans de punta a punta de Catalunya per reclamar la independència, a la senyora Peggy li va faltar temps per recordar-se de la majoria silenciosa que no havia assistit a l'acte, suposo que avui haurà arribat a la conclusió que gairebé tothom a Catalunya és independentista, sent fidel als càlculs de participació. Tindrà en compte ara la Soraya a la majoria silenciosa que no es mou per la unitat d'Ejpañia? Tindrà valor ara de sortir davant dels mitjans a parlar de majories silencioses, o cedirà la paraula al seu cap perquè aparegui davant dels mitjans a través d'una pantalla de plasma?

Ah, i per altra banda, no deien els Ciudadanos que ells no eren nacionalistes? Coi, doncs per no ser nacionalistes, aquest migdia han estat ben envoltats de banderes de tota mena. Catalanes, espanyoles, europees, petites, mitjanes, grans i fins i tot gegants. I de què anava avui la jornada? Del dia dels vasectomitzats o d'alguna nació en concret? No serà que el que realment defensen els Ciudadanos és la "grande y libre nación ejpañiola"? Ai ai ai, que se'ls veu el "plumero"...

1 comentari:

  1. Es curiós, no paro de sentir al PP que ha sigut un èxit, no se pas que entendran ells per èxit...

    ResponElimina