"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 1 de desembre del 2013

Ara es queixen?

Treballadors de RTVV el dia del cessament d'emissions de Canal 9.

La matinada del divendres es va fer efectiu el cessament de les emissions de Canal 9 anunciat dies abans pel govern valencià del popular i populista Alberto Fabra. El cert, és que no sé dir si es tracta d'una notícia bona o dolenta. Malgrat que molts valencians hagin sortit al carrer a manifestar-se a favor de la ràdio-televisió pública valenciana i en valencià, i en solidaritat amb els seus treballadors, no es pot oblidar que aquests mateixos treballadors han estat fent el joc durant tots aquests anys al corrupte, anticatalà i caspós govern del PP al País Valencià. 
 
Em pregunto perquè no s'havien mobilitzat abans. Que potser abans no els importava tant la manipulació informativa i l'emissió de continguts alienants? No els importava pas el patiment de les víctimes de l'accident del metro de València a les que van silenciar? No els ofenien els continguts d'alguns programes brossa que s'emetien? No era criticable la corrupció generalitzada del seu govern, i el deute acumulat pel dispendi exagerat i innecessari de diverses administracions públiques valencianes?
 
Ho sento pels valencians de bé que veuen com es perd un mitjà públic de comunicació i entreteniment en la llengua pròpia, però no em sap tan greu pels treballadors que ara s'indignen i corren a criticar als responsables d'aquest tancament, però que fins ara havien callat i col·laboraven en la gran enganyifa dirigida pels mateixos que ara critiquen.
 
Justícia sí, dignitat també!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada