"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 10 d’octubre de 2014

Potser una mica de raó sí que tenim els Minyons, no?

Podria acabar un Concurs de castells d'aquesta manera algun dia? Es comença xiulant i s'acaba...
(Notícia apareguda al diari Ara d'avui divendres).

Més enllà de l'escassa credibilitat que em genera el comunicat dels verds, veig que comencen a aparèixer veus crítiques amb el Concurs de castells fins i tot dels seus més ferms partidaris...
Els Castellers de Vilafranca s'estan plantejant seriosament renunciar a participar en el Concurs de Castells de Tarragona – l'han guanyat 10 vegades, les últimes set, consecutives– pels xiulets que van rebre diumenge passat durant tota la jornada. El president dels verds ja va apuntar aquesta possibilitat a l'ARA dilluns passat en un article titulat 'Per què van xiular als Castellers de Vilafranca?'.
"Ens sentim dolguts i decebuts pel comportament de part del públic de la plaça i d'algunes colles castelleres que no van parar de xiular i increpar, amb insults, qualsevol moviment que feia la nostra colla", afirmen en un comunicat emès aquest divendres.
"Creiem que els valors del fet casteller no es mereixen la imatge que va donar el Concurs de Castells de Tarragona i són qüestions que s'haurien de replantejar seriosament". Per aquest motiu han decidir obrir un període de reflexió sobre si han de seguir assistint al Concurs de Tarragona, que és cada dos anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada