"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 18 de setembre del 2015

A-NI-MALLLLLL!!!


El jugador del Barça Rafinha es perdrà, molt probablement, el que resta de temporada com a conseqüència de l'esgarrifosa entrada pel darrere del belga Nainggolan en el primer partit de la fase de grups de la Champions a l'estadi olímpic de Roma, que li ha provocat un trencament dels lligaments encreuats del genoll dret.

Encara en pregunto com és possible que l'arbitre del partit sancionés aquesta acció simplement amb una targeta groga. La mateixa sanció que va imposar a Piqué per una enganxada amb el braç per la cintura a un rival. És inaudit. És il·lògic. És indignant. És injust.

Al meu parer, entrades com la d'aquest jugador belga s'haurien de sancionar molt més durament, ja que com s'ha comprovat són realment perilloses i poden destrossar la vida professional d'un company, com ha estat el cas. Crec que seria de justícia que el tal Nainggolan no tornés a trepitjar un camp de futbol durant el mateix període de temps que estigui de baixa en Rafinha. Potser d'aquesta manera alguns jugadors bruts es sabrien controlar dins d'un terreny de joc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada