"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 26 d’octubre del 2015

Girona torna a ser talismà. Millor actuació de la nostra història!!!

3d10fm a la plaça del Vi de Girona. (Foto: Mireia Comas)

Ahir a la plaça del Vi de Girona, els Minyons de Terrassa vam tornar a escriure en lletres d'or una nova pàgina de la història dels castells, al descarregar quatre dels monstres castellers del moment: 3d10fm, 5d9f, 2d9fm, i pd8fm!!! Pim-pam-pum, arribar (tard ;-) ) i moldre!

Acompanyats pels amfitrions, Marrecs de Salt (enormes: 5d8, 2d8f, 3d8, i 3pd5), i pels Capgrossos de Mataró (en recuperació: 2d8f, 4d9f, 3d9f, pd7f), els Minyons ens vam tornar a sentir com a casa, i vam poder dur a terme la millor actuació de la nostra història. Sense dubtes. Sense vacil·lacions. Sense pressions externes. Sense excuses. 

Girona també va ser testimoni excepcional del primer intent de 2d8 dels Minyons. Girona s'ho mereixia més que cap altra plaça, i per Girona els tècnics van considerar que estava apunt. Va ser en segona ronda, després de descarregar el tercer 3d10fm de la temporada. Malauradament, el fràgil castell es va trencar a l'entrada de l'aixecadora, quan encara no s'havia començat a treballar com aquell que diu. Un entrebanc que no va fer recular a la colla, ja que vam tornar a aixecar-nos per acabar aconseguint una actuació de luxe.

Després de l'actuació, com ve sent habitual, vam compartir dinar amb els companys dels Marrecs i dels Capgrossos, i un any més, el Miquel del Roig va posar el punt i final amb el seu xou de versions catalanitzades i catalanistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada