"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 27 de setembre del 2016

Centra't Vila, centra't!! (David Fernàndez díxit).

Tuit del Conseller Santi Vila d'ahir al matí.

















Ja hi tornem a ser amb els (p) convergents. La puta i la Ramoneta 2.0. Ara ha estat el torn del Conseller de cultura Santi Vila, amb un tuit d'aquells que fan venir basques, lloant els perfils centristes dels partits guanyadors de les eleccions autonòmiques a Galícia i al País Basc, és a dir, PP i PNB. 

No has pensat, Santi, que si tant t'agrada aquest perfil centrista, a Catalunya tens altres opcions polítiques on sentir-te millor representat i on poder portar a terme polítiques més "centristes". Per què no te'n vas a Unió, o directament al PP??

Buf, el que s'ha de llegir... I que ho escrigui un Conseller...

4 comentaris:

  1. Tots els respectes pel conseller.
    Dit això... el PP centrista? Deu ser perquè el va fundar Fraga Iribarne, i perquè el Feijóo quan parla és molt mesurat. És una ironia.... només cal llegir les declaracions de la (inventada per ell) pistola sobre la taula.

    ResponElimina
  2. Ho sento Xavier, però se m'acaba la paciència amb els putaramonetistes. Crec que a aquestes alçades de partit tothom (i més encara un Conseller de la Generalitat de "Junts pel Si") hauria de tenir clar amb quin equip juga...

    ResponElimina
  3. I no es l’únic convergent que pensa així, però com a mínim els altres s’ho callen perquè són més espavilats

    ResponElimina
  4. M'ho suposo... deuen pensar que està molt bé poder continuar xuclant de la mamella encara que un s'hagi d'empasar ideologies alienes.

    ResponElimina