"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 12 de setembre del 2016

Pels seus actes seran coneguts.

Foto: Joaquim Albalate


























Ahir a la concentració de la Diada a Barcelona, un bon grapat de colles castelleres van participar alçant castells i pilars en els diferents trams del recorregut. Els Minyons ens vam situar al Tram 38, del Vallès Occidental, molt proper a l'Arc del Triomf. Al nostre voltant unes quantes colles més del Vallès Occidental com els Capgirats de Castellar del Vallès, els Castellers de Sant Cugat, els Castellers de Sabadell, Castellers de Terrassa... i els Castellers de Vilafranca!!!(???)

Què hi feia la colla penedesenca al tram del Vallès Occidental? Encara no se sap del cert si van fer un intercanvi amb els Castellers de Terrassa (que estaven anunciats al Tram 42) o si directament van demanar a l'organització que els canvies de tram, però el que sembla clar és que la seva intenció era, com ve sent habitual, ser protagonistes principals i ubicar-se just al costat d'on hi havia les càmeres de TV3, a peu de l'Arc del Triomf. 
 
Afortunadament, al món casteller hi ha una gran majoria de colles sensates i sense afany protagonista. D'altra forma, ahir no s'hagués cabut a la zona de l'Arc del Triomf... En fi, trist paper... (el dels dirigents de la colla, és clar).

#Perquèenstenenmania?

#Xupacàmeres

#Comelvallèsnohihares

#Vilafrancacapitaldelvallèsoccidental

#Vegueriavallès

#nohisomtotsfaltenelsverds

#alcentredelmón

4 comentaris:

  1. Es evident que els de Vilafranca han de venir per ensenyar aquests xitxarel•los del Vallés occidental com es fan castells

    ResponElimina
    Respostes
    1. Heu vist el vídeo del 4 d 10 FM ? És fàcil oi?

      Elimina
  2. Els de Sants (Borinots inclosos) érem al tram 42

    ResponElimina
  3. Home Pons, crec que després de més de 35 anys amb colles castelleres al Vallès Occidental, no caldrien aquestes exhibicions/lliçons...

    ResponElimina