"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 24 d’octubre de 2016

Ara sí: Brutal! Èpic! Gloriós!

4d10fm, 3d10fm, 4d9 (Plaça del Blat, Valls).

Fa unes setmanes criticava des d'aquest bloc l'actitud d'alguns periodistes i pseudoperiodistes, i fins i tot d'alguns castellers o aficionats castellers, que van qualificar l'actuació de la Colla Vella dels Xiquets de Valls a les festes de Santa Tecla de Tarragona (4d10fm c, 3d10fm c, 4d9p c, pd6) d'èpica, brutal o gloriosa. Al meu entendre, una actuació on et cauen tres dels quatre castells intentats, mai pot considerar-se ni brutal, ni èpica, ni gloriosa. Més aviat "desafortunada" o "accidentada".

El que ahir es va viure a la Plaça del Blat de Valls és força diferent. La Colla Vella va excel·lir amb tres castellassos a l'abast de ben poques colles (4d10fm, 3d10fm, 4d9), i tots descarregats!! Fins i tot van decidir no arriscar amb el pilar final, que els hagués permès signar una actuació encara més espectacular, però que no devia donar prou garanties (xapó)... Tanmateix, estic convençut que l'any vinent podrem veure l'actuació completa més aviat que tard.

Enhorabona a la Colla Vella per la gran diada de Santa Úrsula, i ànims a la Colla Joves que ahir no va tenir el dia... 

2 comentaris:

  1. Fa 20 anys semblava impossible el castell de 10 pisos, i vam arribar els Minyons, i amb tant sols 19 anys de vida vam aconseguir descarregar el 3d10fm.

    No m'atreveixo a dir que el d'11 sigui impossible...

    ResponElimina