"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 27 d’agost del 2017

Les vostres polítiques, els nostres morts.
























Ahir es va celebrar al Passeig de Gràcia de Barcelona, la manifestació de rebuig als atacs terroristes de la setmana passada a Barcelona i Cambrils. Segons la guàrdia urbana, prop de mig milió de persones van sortir al carrer a solidaritzar-se amb les víctimes i a cridar que no tenim por davant dels que volen fer-nos-en. A banda d'aquests clams, també es van poder veure i escoltar altres missatges dirigits als responsables principals de l'actual clima de terror global, aquells que s'han dedicat a fer negoci a costa del patiment i la mort de molts innocents arreu del món, i que encara van tenir la barra de participar a l'acte com si no tinguessin res a veure amb aquest drama que patim. 

No sou benvinguts!

P.S.: Ah, i per als que patien per la instrumentalització de la manifestació per part dels independentistes, vaig veure que es van esforçar a repartir banderes espanyoles, suposo, per mantenir l'esperit d'unió... (ironia).

6 comentaris:

  1. Algú en va sortir escaldat. Ja ho diuen: "qui no vulgui pols, que no vagi a l'era"

    ResponElimina
    Respostes
    1. Efectivament, gran resposta del poble català, com de costum.

      Elimina
    2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
  2. Tanmateix, jo crec que portar estelades ha estat un error. Crec que no tocava. No ens podem queixar i fer el mateix que ells.

    Dissabte s'havia de donar una lliçó, i deixar les estelades a casa... i sí, sé que els espanyolistes s'han comportat sense cap mena de dignitat, però imitar-los no és la solució. És molt millor deixar-los en evidència.

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
    2. Evidentment, jo també preferiria no haver vist cap bandera a la manifestació... en tot cas, quan veus que des de l'altre bàndol intenten instrumentalitzar-ho (has vist com repartien banderes espanyoles?), és comprensible que hi hagi gent que vulgui contrarestar-ho... en tot cas, tampoc vaig veure tantes estelades, si ho comparem amb les mobilitzacions de la Diada.

      Elimina